Alpine hut not displayed on the map

Wenn mal etwas nicht klappt ...
Antworten
Gast

Alpine hut not displayed on the map

Beitrag von Gast » Fr Jan 11, 2019 10:09 pm

[ma9 schrieb am 27.08.17 19:00]
I found alpine hut that is not displayed on the map. Can it be somehow improved
to be displayed?

Schronisko PTTK na Turbaczu(5162163)

https://www.openstreetmap.org/relation/5162163
<https://www.openstreetmap.org/relation/5162163>
http://www.wanderreitkarte.de/index.php?...437&zoom=16
<http://www.wanderreitkarte.de/index.php ... 37&zoom=16>
Gast

Re: Alpine hut not displayed on the map

Beitrag von Gast » Fr Jan 11, 2019 10:09 pm

[Nop schrieb am 28.08.17 19:45]
Hello,

the hut is tagged incorrectly. The proper tagging is tourism=alpine_hut, not
building.

bye, Nop
Gast

Re: Alpine hut not displayed on the map

Beitrag von Gast » Fr Jan 11, 2019 10:09 pm

[ma9 schrieb am 28.08.17 21:32]
I agree that building tag is incorrect, but it has tourism=alpine_hut too.
Gast

Re: Alpine hut not displayed on the map

Beitrag von Gast » Fr Jan 11, 2019 10:09 pm

[mtbbiker99 schrieb am 29.08.17 15:07]
I´ve fixed the bug.

I have deleted: building=alpine_hut

Now it should be ok.



nice greetings from mtbbiker99
(Garmin GPSmap64s, etrex 20x, Colorado300, Ubuntu16.04)
Gast

Re: Alpine hut not displayed on the map

Beitrag von Gast » Fr Jan 11, 2019 10:09 pm

[Nop schrieb am 30.08.17 00:10]
ma9:I agree that building tag is incorrect, but it has tourism=alpine_hut too.

Multiple similar tags is not a good thing. Some programs will only see the
first and ignore the other (I think that´s what happened here), others will
react to both and show duplicate POIs.

bye, Nop
Gast

Re: Alpine hut not displayed on the map

Beitrag von Gast » Fr Jan 11, 2019 10:09 pm

[ma9 schrieb am 04.09.17 20:29]
Thanks, but I see that after the fix map has already reloaded data and hut is
still not visible. Is it needed to wait more or still something else is wrong?
Gast

Re: Alpine hut not displayed on the map

Beitrag von Gast » Fr Jan 11, 2019 10:09 pm

[mtbbiker99 schrieb am 04.09.17 21:13]
I think we have to wait...

Perhaps Nop knows more about this problem.


Gruß mtbbiker99
(Garmin GPSmap64s, etrex 20x, Colorado300, Ubuntu16.04)
Gast

Re: Alpine hut not displayed on the map

Beitrag von Gast » Fr Jan 11, 2019 10:09 pm

[Nop schrieb am 04.09.17 21:29]
I´m not sure what still causes the problem. I think it has something to do with
the use of multipolygon, but I avoid them, too.

I can´t debug the problem at the moment as i am currently travelling.

bye, Nop
Gast

Re: Alpine hut not displayed on the map

Beitrag von Gast » Fr Jan 11, 2019 10:09 pm

[mtbbiker99 schrieb am 04.09.17 21:56]
ohh my god!! Who one is tagging so what?

I can not believe it, there is a multipolygon with a way-relation for a hut,
unbelievably.

And someone has tagged the entrance. He forget to tag the windows

I think this is a job for a professional.

Gruß mtbbiker99
(Garmin GPSmap64s, etrex 20x, Colorado300, Ubuntu16.04)
Antworten